Rekstensamlingene

Det Gode Selskap  /  Lokaler  /  Rekstensamlingene

Skal arrangementet bli vellykket, er fasilitetene og lokalene viktige. Disse sagnomsuste bygningene er det perfekte sted for firmaarrangementer, kundetreff, brylluper, jubileer, møter, kurs og konferanser. Fra små intime møterom for seks personer, til saler hvor det kan dekkes til 180 personer. Her kan mingling og prat gå lett i sosiale sesjoner og pauser.

EKHAUGSTUENE

Lokalene er perfekte for mindre arrangementer, forretningsmøter og lignende. Lokalene består av en stor hall, med tilstøtende stue, styrerom og bibliotek. Passer til arrangementer fra 8 – 36 pax. Lokalene nyttes til velkomst ved større arrangementer.

SØLVSALEN

Intimt lokale med søyler og salonger som passer til mellomstore arrangementer fra 25 -120 pax. Sølvsalen benyttes ofte i kombinasjon med Ekhaugstuene og til kaffe avec ved større arrangementer.

HETLANDHALLEN

Lokalet passer godt til foredrag, presentasjoner og møter. Kapasitet til 80 pax i klasserom oppsett. Lokalet nyttes ofte til kaffe avec i forbindelse med mellomstore arrangementer i Pentagon, eller som mingleområde ved større arrangementer.

PENTAGON

Rekstensamlingen sin storstue. Flott femkantet sal med lysekrone i taket, og kunst på alle vegger. Her kan det dekkes fra 24 til 180 pax. Lokalet kan nyttes alene, eller i kombinasjon med andre lokaler.

HILMARROMMET

Hilmar Rekstens kontor. Et lite, intimt lokale med flott møblement. Lokalet passer til mindre arrangementer og møter fra 6-24 pax. Dette er det perfekte lokalet for et viktig møte eller firmamiddag.

Tilbud

Minnestund

Vi tar oss av alt og tilbyr forskjellige pakkeløsninger. Vi har flere lokaler som er velegnet for...

Les mer

Bryllup

Rekstensamlingen er et idyllisk og perfekt sted å holde den store dagen.

Les mer

Selskap

Arranger ditt selskap i lokaler fra en Skipsrederes storhetstid, utsmykket med praktfulle kunstverk...

Les mer

Kurs og møter

Kurs eller møte i inspirerende omgivelser. Når dere har ønske om å avholde deres kurs eller møte i...

Les mer

Julebord

Julen og julebordene er en tradisjon der maten er sentral.

Les mer

Firmaarrangement

Når dere ønsker et spesielt og imponerende arrangement for deres kunder, ansatte eller...

Les mer

Alle rom er utstyrt med flygel. Vi har tilgjengelig lydanlegg, trådløse mikrofoner, lerret, projector, overhead, flipover og trådløst nettverk. Vi har gode kontakter og er behjelpelig med å skaffe musikk og underholdning.

Link til rekstensamlingene sin hjemmeside
www.rekstensamlingene.com