Julebord

Nostalgisk, magisk og fyr på peisen. Julebord ved Christinegaard Hovedgaard er nesten som å feire jul hos bestemor. Da er det viktig at julematen smaker slik også.

Julebuffet

Julebuffe

Apertizere med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse, Svineribbe av Edle Gris fra Prima Jæren med tilbehør, Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat med tilbehør, Eldhusrøkt smalahove fra Evanger med tilbehør, Lutefisk fra Lofoten med tilbehør, Riskrem med rød saus, Multekrem med multpurè, Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem og karamellsaus.

Kuvertpris kr. 945,- 

Fireretters Julemeny 1

4rettes Julemeny 1 

Forrett:           Appertizer med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse

Hovedrett 1    Lutefisk servert med gul erterstuing, baconfett, grov sennep,

flatbrød og mandelpoteter.

Hovedrett 2    Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat

Servert med nylaget kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter.

Dessert           Multekrem med multepurè

Kuvertpris kr. 880,- 

 

Fireretters Julemeny 2

4retters Julemeny 2

Forrett            Bakt torskerygg med smørsaus 

Hovedrett 1    Svineribbe av Edel Gris fra Prima Jæren med julepølse fra Bønes Gårdsmat, rødkål, svinesaus og kokte poteter

Hovedrett 2    Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat  

Servert med nylaget kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter

Dessert           Hjemmelaget riskrem med rød saus

Kuvertpris kr. 895,-    

 

Det er mulig å bytte om forrett og dessert på fireretters meny 1 og 2. Det er også mulig å endre dessert til hjemmelaget karamellpudding 

 

Pinnekjøtt buffet 2x servering

Pinnekjøtt buffet 2x servering

Med kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter

Kr. 599,- pr. kuvert

Kr. 699,- pr. kuvert (fra Bønes Gårdsmat)

 

Hovedbilde

Svineribbe buffet 2x servering

Svineribbe buffet 2x servering

Med rødkål, svinesaus og kokte poteter

Kr. 545,- pr. kuvert

Kr. 565,- pr. kuvert (fra Edel Gris prima Jæren ) 

Julemiddag buffet 2x servering

Julemiddag buffet 2x servering

Pinnekjøtt og julepølse med kålrotstappe, svineribbe av Edel Gris med rødkål, medisterpølse fra Bønes Gårdsmat, svinesaus, pinnefett og kokte poteter

Kr. 649,- pr. kuvert

Kr. 749,- pr. kuvert 

Dessert/ eller alle dessertene levert som dessertbord

 

Riskrem med rød saus kr. 75,-

Multekrem med multepure kr. 125,-

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og cognackrem kr. 75,-

Dessertbord kr. 95,- / en miks av alle tre juledessertene. 

Jule cocktails

Passer perfekt som lett servering, til en enkel mottagelse, eller som forrett til våre julemenyer. 

  • Jule cocktails

    Lefserull med røkelaks og snøfrisk                                      kr.  40,- pr. stk

    Lefserull med sylte og sennep                                             kr.  40,- pr. stk 

    Lefserull med lammerull og rødbetcoulie                           kr.  40,- pr. stk

    Tartar av ørret gravet med 

    Bergens Aquavitt 1818                                                        kr.  45,- pr. stk

    Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aiolie          kr.  45,- pr. stk

    Crostinis med marinert reinsdyrsfilet og tyttebærkrem       kr.  75,- pr. stk

    Tartar av salmalaks med avocado og mangosalsa               kr.  85,- pr. stk

    Torsk Cevice i plommetomat med chilimajones                 kr. 115,- pr. stk 

    Kremet reker i butterdeig                                                   kr.  40,- pr. stk

    Foccatia med norsk hummer og vaniljemajones                 kr. 245,- pr. stk

    Kongekrabbe med mango                                                   kr. 115,- pr. stk

     

Det er mulig å bytte om forrett og dessert på Fireretters meny 1 og 2. Det er også mulig å endre dessert til hjemmelaget karamellpudding

Oppgitte kuvertpriser er inklusiv serveringskostnader og blomster / dekorasjoner.
Leie av Christinegaard Hovedgaard og drikke kommer i tillegg.