Spesialiteter

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Spesialiteter

Dette er retter vi har et helt eget særpreg på, som ikke passer i større menyer, men står på egne ben til den rette anledningen. Kan gjerne serveres sammen med en passende dessert.

Fiskesuppe

God gammeldags kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. Serveres med ferskt brød og smør. Mange har meddelt oss at dette er noe med det beste de noen gang har spist.

Kuvertpris fra: 125,-

Bacalao

Særs god og smalfull bacalao laget slik vi liker den. Mange har spurt oss om oppskriften, men den forblir en bedriftshemmelighet. Serveres med ferskt brød og smør.

Kuvertpris fra: 245,-

Bulgarsk tomatsuppe

Tomatsuppe laget etter inspirasjon fra en ferietur i Bulgaria. Suppen krever at vi har tilgjengelig et spesielt krydder. Serveres med ferskt brød og smør

Kuvertpris fra: 115,-

Spansk lammegryte

Gammel tradisjonsrik oppskrift på en gryte bakt i oven. Oppskriften fikk Masud av en spansk kokk han jobbet med for mange år siden. Serveres med ferskt brød og smør

Kuvertpris fra: 265,-

Lasagne

Denne oppskriften fikk Gunnar fra en italiensk kokk han jobbet med på 80-tallet, og han hadde fått den fra sin bestemor. Lasagnen er laget etter god gammelt håndverk. Ekte bolognese innkokt i flere timer, lagvis lagt med lasagneplater og hvitløksbechamel, gratinert med ost. Serveres med frisk salat, ferskt brød og smør.

Kuvertpris fra: 195,-

Lammefest

Vi tar inn hele lam og lager forskjellige retter med godt og passende tilbehør. Lammefest serveres som buffé.

Minimum 40 personer

Kuvertpris fra: 395,-

Fraktfritt levert innenfor StorBergen ved bestilling over 20 kuvert.
Frakt kr. 500,- utenfor StorBergen gjelder egne satser.