Den perfekte avslutning på ethvert måltid er å velge den rette desserten.
Creme Brulee, naturell
Creme Catalane
Serveres med bringebærsorbet
Panna Cotta "Mocca"
Serveres med friske bær, kremet sjokoladesaus av hvit og mørk sjokolade
Panna Cotta
Serveres med friske bær
Sitron og honning Panna Cotta
Rødvinsmarinerte bjørnebær
Bjørnebær marinert i rødvin og kanel. Serveres lun med vaniljeis
Friske bær tilsmakt med Grand Marnier
Serveres med vaniljeis
Karamellisert cognacdrenket honningmelon
Serveres lun med vaniljeis og bringebærpure tilsmakt med mynte
Jordbær cappuccino
Kongelig eple fra Baroniet
Ovnsbakt marinert eple, fylt med likør, jordbær og sjokoladesaus
Lun rabarbrasuppe
Tilsmakt med trokenberenausles og serveres med vaniljeis
Lun eplesuppe
Serveres med vaniljeis tilsmakt med kanel
Crispy eplepai
Serveres med mandelmelk eller vaniljeis
Bortskjemte bondepiker
Epler karamellisert i sukker og kanel, ristet kornmokjeks, mykis tilsmakt med Vanilje, sitron og kanel, toppet med eplekaramell
Tilslørte bondepiker
Eplemost innkokt med cider, krumler av kjeks lagvis lagt med krem
Hjemmelaget karamellpudding
Serveres med karamellsaus og cognackrem
Rabarbra Drøm
Rabarbrakompott anrettet på panna cotta og toppet med kanel is.
Osteanretning av lokale oster
Oster fra Ostegaarden i Fana. Brie, Cameenbert og Jønsberg.
Serveres med karamellisert aprikos.
Blåskimmelost
Serveres med fiken og karamelliserte mandler
Multer 12 years old
Multer marinert i 12 år gammel singel mat, serveres med ristet kornmokjeks Vaniljeis tilsmakt bourbon vanilje og lynghonning, toppet med whiskykaramell
Lune cognacmarinerte multer
Serveres med råkrem
Marinerte multer på Panna Cotta
Lune multer marinert i maltwhisky og honning
Serveres med vaniljeis
Belgiske vafler med bærkrem og lønnesirup
Fondantkake
Serveres vaniljeis og friske bær
Limfrukter
Eksotiske frukter med limesukker
Mini –ananas bakt med vanilje og chili
Serveres med vaniljeis
Fylt sharonfrukt
Med friske frukter, bær og likørkrem