Selskapsmenyer

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Selskapsmenyer

Vi legger stor vekt på kvalitet. Grønnsaker, frukt, bær, fisk og skalldyr hentes og sorteres etter beste kvalitet på mottak, eller hos våre leverandører. Av kjøtt brukes kun beste kvalitet. En del kjøtt og osteprodukter hentes direkte fra gård. For å kunne holde maksimal og tilfredsstillende kvalitet, vil alle våre selskapsmenyer kreve kokk til sluttføring og opplegging på stedet.

Det er flere faktorer som spiller inn for at vi skal kunne gi en riktig pris til hvert enkelt oppdrag. Våre retter / menyer er av den grunn ikke prissatt på vår nettside. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Forrett

Mange av forrettene kan også brukes som rett nummer 2 i en 4- eller 5- rettes meny.
Les mer

Fiskerett

Flere av våre fiskeretter kan også benyttes som forrett i sammensatte og større menyer. Våre...
Les mer

Kjøttrett

Alle våre kjøttretter serveres med sesongenes friske grønnsaker og passende poteter
Les mer

Hvileretter

Våre hvileretter er retter som passer perfekt mellom to retter i en større meny. Våre hvileretter...
Les mer

Dessert

Den perfekte avslutning på ethvert måltid er å velge den rette desserten.
Les mer

Sammensatte menyer

Vi setter sammen menyer i forhold til sesong, slik at rettene passer sammen og utfyller hverandre i...
Les mer

Om våre menyer

Produkter
Vi nytter kun produkter av aller beste kvalitet, og vi henter en del av råvarene hos lokale og regionale småskala produsenter. Dette gjør at en del av de produktene vi nytter i perioder ikke er tilgjengelig og har bestillingstid.

Sesong
Vi prøver i så stor grad det er mulig å nytte sesongvarer, og en del av rettene er basert på rene sesongvarer, som ikke lar seg skaffe utenom sesong. Vi tilpasser alle menyer med de grønnsaker som er best for sesongen.

Sammensetning
Dersom dere velger retter som ikke passer sammen i en samlet meny, vil vi rettlede dere i forhold til dette. Vi er opptatt av et best mulig totalresultat.

Barnemenyer
Vi setter gjerne opp egne barnemenyer som står til og følger den ordinære menyene, enten det er en 3- eller 5- retters meny.

Spesialmenyer
Vi tilpasser alle menyer i forhold til  allergi, vegetar eller vegan. I forhold til slike ønsker setter vi opp menyer som på best mulig måte er tilpasset og følger hovedmenyen.

Gjennomføring
Våre selskapsmenyer vil kreve at våre kokker er tilstede. Prisen på dette vil variere i forhold til lokalisering / tidsforbruk, og prissettes individuelt til hvert arrangement.