Julemenyer

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Julemenyer

Våre retter lages fra bunnen, med gode norske råvarer. Mange av produktene hentes direkte fra gårdsproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker råvarer fra øverste hylle. Og benytter videreutviklede og gode tradisjonsrike oppskrifter fra våre bestemødre. Julebord er en viktig begivenhet og julematen skal smake som om den var laget av bestemor, selv når den leveres som catering.

Julebuffet

 

Appertizere med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse, Svineribbe av Edel Gris med tilbehør, Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat med tilbehør, Eldhusrøykt smalahove fra Evanger med tilbehør, Lutefisk fra Lofoten med tilbehør, Riskrem med rød saus, Multekrem med multepure, Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem og karamellsaus.  Leveres kun med kokk minimum 20 pax 

Kr. 795,- pr. kuvert / inklusiv kokk 

 

 


 

 

Pinnekjøtt med tilbehør

Pinnekjøtt buffet 2x servering

Med kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter

Kr. 349,- pr. kuvert

Kr. 449,- pr. kuvert (fra Bønes Gårdsmat)

 

Kuvertpris fra: 349,-

Hovedbilde

Svineribbe med tilbehør

Svineribbe buffet 2x servering

Med rødkål, svinesaus og kokte poteter

Kr. 295 pr. kuvert

Kr. 315,- pr. kuvert (fra Edel Gris prima Jæren )

 

Kuvertpris fra: 295,-

Julemiddag

Julemiddag buffet 2x servering

Pinnekjøtt og julepølse med kålrotstappe, svineribbe av Edel Gris

med rødkål, svinesaus, pinnefett og kokte poteter

Kr. 399,- pr. kuvert

Kr. 499,- pr. kuvert

 

Kuvertpris fra: 399,-

Jule cocktails

Passer perfekt som lett servering, til en enkel mottagelse, eller som forrett til våre julemenyer.

Jule cocktails

  • Lefserull med røkelaks og snøfrisk toppet med lodderogn
    kr.  40,- pr. stk

  • Lefserull med sylte og sennep
    kr.  40,- pr. stk  

  • Lefserull med lammerull og rødbetcoulie
    kr.  40,- pr. stk

  • Tartar av ørret gravet med Bergens Aquavitt 1818
    kr.  45,- pr. stk

  • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aiolie
    kr.  45,- pr. stk

  • Crostinis med marinert reinsdyrsfilet og tyttebærkrem
    kr.  75,- pr. stk

  • Tartar av salmalaks med avocado og mangosalsa
    kr.  85,- pr. stk

  • Torsk Cevice i plommetomat med chilimajones
    kr. 115,- pr. stk  

  • Kremet reker i butterdeig
    kr.  40,- pr. stk

  • Foccatia med norsk hummer og vaniljemajones
    kr. 245,- pr. stk

  • Kongekrabbe med mango
    kr. 115,- pr. stk

Desserter

Dessert/ eller alle desserter levert som dessertbord

Riskrem med rød saus kr. 75,-

Multekrem med multepure kr. 125,-

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og cognackrem kr. 75,-

Dessertbord kr. 95,- / en miks av alle tre juledessertene.

 

 

Kuvertpris fra: 75,-

Alle våre retter lages fra grunn med gode norske råvarer. Mange av produktene hentes rett fra gårdsproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker kun råvarer fra øverste hylle.

Alle priser er inkl. mva og fraktfritt levert over 20 pax, i Fana, Fyllingsdalen, Loddefjord, Åsane og Bergen Sentrum. Frakt utover dette avtales ved hver leveranse.