Julebord

Det Gode Selskap  /  Lokaler  /  Rekstensamlingene  /  Julebord

Julen og julebordene er en tradisjon der maten er sentral.

Alle våre retter lages fra grunn med gode norske råvarer. Mange av produktene hentes rett fra gårdsproduksjon og fiskemottak. Vi sorterer og plukker kun råvarer fra øverste hylle. 

Julebuffé

  • Appertizere med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse
  • Svineribbe av Edle Gris fra Prima Jæren med tilbehør
  • Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat med tilbehør
  • Eldhusrøkt smalahove fra Evanger med tilbehør
  • Lutefisk fra Lofoten med tilbehør
  • Riskrem med rød saus
  • Multekrem med multepurè
  • Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem og karamellsaus. 

Kuvertpris kr. 945,-

Firerettes Julemeny 1

Forrett
Appertizer med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse

Hovedrett 1
Lutefisk servert med gul erterstuing, baconfett, grov sennep, flatbrød og mandelpoteter.

Hovedrett 2
Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat
Servert med nylaget kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter.

Dessert
Multekrem med multepurè

Kuvertpris kr. 880,-

Det er mulig å bytte om forrett og dessert på fireretters meny 1 og 2. Det er også mulig å endre dessert til hjemmelaget karamellpudding.

Fireretters Julemeny 2

Forrett 

Ørret gravet med Bergens Akevitt

Hovedrett 1 

Svineribbe av Edel Gris fra Prima Jæren med julepølse fra Bønes Gårdsmat, rødkål, svinesaus og kokte poteter

Hovedrett 2 

Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat  Servert med nylaget kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter

Dessert 

Hjemmelaget riskrem med rød saus   

Det er mulig å bytte om forrett og dessert på fireretters meny 1 og 2. Det er også mulig å endre dessert til hjemmelaget karamellpudding 

Kuvertpris kr. 895,-

Julegalla Meny 1

Forrett
Akevittgravet laks med sennepsaus og dillstuede poteter

Hovedrett 1
Dampet torskerygg med smørsaus og sesongens friske grønnsaker

Hvilerett
Appelsinsorbet drenket med curacao

Hovedrett 2
Marinert kalkunbryst med portvinssaus, passende poteter og sesongens friske grønnsaker

Dessert
Karamellpudding med karamellsaus og Cognackrem

Kuvertpris 3 retter kr. 725,-
Kuvertpris 4 retter kr. 775,-
Kuvertpris 5 retter kr. 825,-

Julegalla Meny 2

Forrett
Hummersuppe av norsk hummer
Serveres med hummerkjøtt og butterdeigshatter. 

Hovedrett 1
Lutefisk
Serveres med grønn ertepurè, trøffelbechamel og sprøtt bacon 

Hvilerett
Solbær og champagne granitè

Hovedrett 2
Einebærmarinert reinsdyrfilet
Serveres med viltsaus, passende poteter og sesongenes friske grønnsaker.

Dessert
Multer 12 Y
Multer marinert i 12 år gammel singel malt, ristet kornmokjeks,

Vaniljeis tilsmakt med bourbonvanilje og lynghonning, toppet med whiskykaramell 

Kuvertpris 3 retter kr. 1150,-
Kuvertpris 4 retter kr. 1250,-
Kuvertpris 5 retter kr. 1350,-

Julegalla Meny 3

Forrett
Norsk Hummer Det Gode Selskap

Hovedrett 1
Princefisk

Hvilerett
Tyttebær Granite

Hovedrett 2
Rødvinsbraisert Andefilet
Serveres med rødvinsaus, passende poteter og sesongens friske grønnsaker

Dessert
Kryddermarinerte multer med brunsukkerrømme
 

Kuvertpris  3 retter kr. 1200,-
Kuvertpris  4 retter kr. 1300,-
Kuvertpris  5 retter kr. 1400,-

Oppgitte kuvertpriser er inklusiv serveringskostnader og blomster/dekorasjoner.
Leie av Rekstensamlingene og drikke kommer i tillegg. 

Oppgitte kuvertpriser er inklusiv serveringskostander og blomster/dekorasjoner.
Leie av Rekstensamlingene og drikke kommer i tillegg.

 Nærmere informasjon om lokaler og leie finnes under selskaper