Selskaper

Det Gode Selskap  /  Lokaler  /  Christinegaard Hovedgaard  /  Selskaper

Å holde selskap ved Christinegaard Hovedgaard er en opplevelse i seg selv. Her kan alle typer selskaper arrangeres i en herskapelig og hjemmekoselig atmosfære med flott utsikt over innseilingen til Bergen.

Leie
Kr 250,- pr person/minimumsleie kr 12.000,- for fredag og lørdag
Kr 250,- pr person/minimumsleie kr 10.000,- for søndag i sesong
Kr 200,- pr person/minimumsleie kr   8.000,- for øvrige dager 

Oppdekking
Kr. 100,- pr. person / blomster/ dekorasjoner kommer i tillegg.
Blomster / dekorasjoner kan besørges selv eller vi kan ordne det for dere fra kr 50,- pr. kuvert.

Serveringspersonell
Serveringspersonell priset pr. time.
Kr. 400,- pr. time før kl 2400
Kr. 600,- pr. time etter kl 2400 


Menyer

Selskapsmenyer - Priskategori 1

3 retter kr. 595,-
4 retter kr. 655,-
5 retter kr. 755,-

Forretter
  • Kremet aspargessuppe
  • Kremet skogsoppsuppe
  • Marinert scampi på spyd
  • Soya & lime marinert laksespyd
  • Røkelaksostekrem med grisini 
Fiskeretter
  • Sjøtungefilet Provence
Hvileretter
  • Bringebærsorbet med rom og lime
  • Sitronsorbet vodka og lime
  • Mangosorbet med rom
Kjøttretter
  • Lammesteik av gourmetlam
  • Urtemarinert lammesadel
  • Lammeskanke « Det Gode Selskap «
  • Kalvesteik av gourmetkalv
  • Rødvinsbraisert kalve culotte
  • Reinsdyrsteik
Desserter
  • Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem
  • Creme Brulet naturell
  • Jordbær Cappuccino
  • Lime frukter
  • Lun rabarbrasuppe med vaniljeis
  • Lun eplesuppe med kanel is

Selskapsmenyer - Priskategori 2

3 retter kr. 795,-
4 retter kr. 850,-
5 retter kr. 995,-

Forretter
  • Hummersuppe
  • Frisk skalldyrcocktail
  • Laksetartar av salmalaks med mango og avokadosalsa.
  • Asparges med parmaskinke og parmesan
  • Kamskjell bakt med parmaskinke
Fiskeretter
  • Tre konger med safransaus 
Hvileretter
  • Grønn granitè
  • Mojito granitè
  • Champagne granitè 
Kjøttretter
  • Rødvinsmarinert indrefilet av okse
  • Lamme Carè
  • Andebryst rouge
  • Einebærmarinert reinsdyrfilet 
Desserter
  • Panna cotta med marinerte friske bær
  • Bortskjemte bondepiker
  • Sharonfrukt fylt med frukt og bærkrem
  • Fondantkake
  • Multer 12 years old 

Grillbasert Selskapsmeny Christinegaard Hovedgård

For Christinegaard Hovedgaard er det satt opp grillbaserte selskapsmenyer. Noen av forrettene og alle hovedrettene kjøres direkte fra kullgrill. Menyene serveres som tre rettes menyer med forrett, hovedrett og dessert anrettet på tallerken. 

Forretter

Rekecoktail med ferske reker

kr. 125,- pr. kuvert

Asparges med parmaskinke og parmesan

kr. 115,- pr. kuvert

Tartar av salmalaks med mango og avocado salsa

kr. 145,- pr. kuvert

Grillet Provencemarinert hummer

kr. 135,- pr. kuvert

Hovedrett fisk

Urtemarinert grillet laks med limesmørsaus

kr. 215,- pr. kuvert

Hvitløk og limemarinert grillet sjøtungefilet med hvitvinssaus

kr. 195,- pr. kuvert

Hel grillet fjellørret fra Eifjord med rømmesaus

kr. 295,- pr. kuvert

Hovedrett kjøtt

Hel grillet rosmarin og sennepsmarinert indrefilet av svin med kremet sennepssaus

kr. 365,- pr. kuvert

Grillet urtemarinert lamme carè med lammesaus

kr. 395,- pr. kuvert

Hel grillet rosmarin og sennepsmarinert indrefilet av svin

Hel grillet rosmarin og sennepsmarinert indrefilet av svin med kremet sennepssaus 

kr. 275,- pr. kuvert

Hel grillet andebryst med rødvin sjysaus

kr. 395,- pr. kuvert

Dessert

Jordbær Cappuccino

kr. 105,- pr. kuvert

Tilslørte bondepiker Christinegaard

kr. 98,- pr. kuvert

Hjemmelaget karamellpudding, karamellsaus og cognackrem

kr. 72,- pr. kuvert

Fondantkake med vaniljeis og bærsaus

kr. 115,- pr. kuvert

Alle hovedrettene serveres med bakt potet og sesongens friske grønnsaker.

Kokk til grilling og anretning av meny
Under 20 pax                        kr. 250,- pr. kuvert
Mellom 20 og 50 pax             kr. 200,- pr. kuvert
Over 50 pax                          kr. 150,- pr. kuvert

Tapasmenyer

Vi tilbyr 8, 10 og 12 retters tapasmenyer. Se pris og innhold under Catering /Tapas.

Spesialiteter gryter og supper

Dette er retter vi har et helt eget særpreg på, som ikke passer i større menyer, men står på egne ben til den rette anledningen. Kan gjerne serveres sammen med en passende dessert. 

Fiskesuppe

God gammeldags kremet fiskesuppe med fisk og skalldyr. Serveres med ferskt brød og smør. Mange har meddelt oss at dette er noe med det beste de noen gang har spist. 

kr.125,-

Bacalao

Tomatsuppe laget etter inspirasjon fra en ferietur i Bulgaria. Suppen krever at vi har tilgjengelig et spesielt krydder. Serveres med ferskt brød og smør  

kr. 245,-

Spansk lammegryte

Gammel tradisjonsrik oppskrift på en gryte bakt i ovn. Oppskriften fikk Masud av en spansk kokk han jobbet med for mange år siden. Serveres med ferskt brød og smør  

kr.265,-

Lasagne

Denne oppskriften fikk Gunnar fra en italiensk kokk han jobbet med på 80-tallet, og han hadde fått den fra sin bestemor. Lasagnen er laget etter god gammelt håndverk. Ekte bolognese innkokt i flere timer, lagvis lagt med lasagneplater og hvitløksbechamel, gratinert med ost. Serveres med frisk salat, ferskt brød og smør.   

kr.195,-

Skogsgryte

Kremet gryte med okse eller kalvekjøtt smakes til med urter og krydder med smak av skog, serveres med kokte poteter 

kr. 265,-

Biff Stroganov

Biff stroganov laget etter god gammel oppskrift, serveres med potetstappe. 

kr. 245,-

Fiskegryte

Kremet fiskegryte med forskjellige typer fisk og skalldyr, serveres med ris  

kr. 265,-

Estragonkylling

Kremet kyllinggryte med estragon med inspirasjon fra det Franske kjøkkenet. Det benyttes HÅ- kylling fra Jæren av beste kvalitet og tilbehøret er basmatiris med steikte grønnsaker, chili, nøtter, rosiner, mynte og koriander. 

kr. 245,-

Kaker
Dere kan selv stå for kaker og snacks, eller vi kan ordne det for dere. Prises etter forespørsel.

Andre tjenester
Gjennomføring av arrangement i hagen prises etter forespørsel

Vi har gode kontakter og samarbeidspartnere og kan etter forespørsel skaffe musikk og underholdning. Se nærmere oversikt under aktiviteter og underholdning