Julebord

Nostalgisk, magisk og fyr på peisen. Julebord ved Christinegaard Hovedgaard er nesten som å feire jul hos bestemor. Da er det viktig at julematen smaker slik også.

Julebuffet

Appertizere med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse, Svineribbe av Edle Gris fra Prima Jæren med tilbehør, Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat med tilbehør, Eldhusrøkt smalahove fra Evanger med tilbehør, Lutefisk fra Lofoten med tilbehør, Riskrem med rød saus, Multekrem med multpurè, Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem og karamellsaus.

Kuvertpris fra: 895,-

Fireretters Julemeny 1

Forrett 
Appertizer med hjemmelaget julepålegg innrullet i lefse

Hovedrett 1
Lutefisk servert med gul erterstuing, baconfett, grov sennep, flatbrød og mandelpoteter.

Hovedrett 2
Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat Servert med nylaget kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter.

Dessert
Multekrem med multepurè

Kuvertpris fra: 830,-

Fireretters Julemeny 2

Forrett
Bakt torskerygg med smørsaus

Hovedrett 1
Svineribbe av Edel Gris fra Prima Jæren med julepølse fra Bønes Gårdsmat, rødkål, svinesaus og kokte poteter

Hovedrett 2
Pinnekjøtt fra Bønes Gårdsmat Servert med nylaget kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter

Dessert
Hjemmelaget riskrem med rød saus

Kuvertpris fra: 845,-

Pinnekjøtt buffet 2x servering

Med kålrotstappe, pinnefett og kokte poteter

Kr. 545,- pr. kuvert

Kr. 645,- pr. kuvert (fra Bønes Gårdsmat) 

Kuvertpris fra: 545,-

Hovedbilde

Svineribbe buffet 2x servering

Med rødkål, svinesaus og kokte poteter

Kr. 455,- pr. kuvert

Kr. 545,- pr. kuvert (fra Edel Gris prima Jæren ) 

Kuvertpris fra: 455,-

Julemiddag buffet 2x servering

Pinnekjøtt og julepølse med kålrotstappe, svineribbe av Edel Gris med rødkål, medisterpølse fra Bønes Gårdsmat, svinesaus, pinnefett og kokte poteter

Kr. 695,- pr. kuvert

Kr. 595,- pr. kuvert 

Kuvertpris fra: 595,-

Dessert/ eller alle dessertene levert som dessertbord

Riskrem med rød saus kr. 75,-

Multekrem med multepure kr. 125,-

Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus og cognackrem kr. 75,-

Dessertbord kr. 95,- / en miks av alle tre juledessertene. 

Jule cocktails

Passer perfekt som lett servering, til en enkel mottagelse, eller som forrett til våre julemenyer.

  • Lefserull med røkelaks og snøfrisk toppet med lodderogn
    kr. 35, -. pr stk
  • Lefserull med sylte og sennep
    kr. 35, -. pr stk  
  • Lefserull med lammerull og rødbetcoulie
    kr. 35, -. pr stk
  • Tartar av ørret gravet med Bergens Aquavitt 1818   
    kr. 35, - pr.stk. 
  • Crostinis med parmesangratinert kamskjell og aioli
    kr. 45, -. pr stk
  • Crostinis med marinert reinsdyrsfilet og tyttebærkrem
    kr. 65, -. pr stk
  • Tartar av salmalaks med avocado og mangosalat
    kr. 75, - pr. stk
  • Torsk Ceevice i plommetomat med chilimajones
    kr. 75, - pr. stk 
  • Kremet reker i butterdeig
    kr. 35, - pr. stk
  • Foccatia med norsk hummer og vaniljemajones
    kr. 195, - pr. stk 

Det er mulig å bytte om forrett og dessert på Fireretters meny 1 og 2. Det er også mulig å endre dessert til hjemmelaget karamellpudding

Oppgitte kuvertpriser er inklusiv serveringskostnader og blomster / dekorasjoner.
Leie av Christinegaard Hovedgaard og drikke kommer i tillegg.