Sammensatte menyer

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Selskapsmenyer  /  Sammensatte menyer

Vi setter sammen menyer i forhold til sesong, slik at rettene passer sammen og utfyller hverandre i en total opplevelse under hele måltidet. Se våre anbefalinger for høst og vintermeny.

Høstmeny

Mangokrabbe 

Marinert Ishavsrøye
Serveres med limesmørsaus og sesongens friske grønnsaker

Champagne granitè

Lamme care
Serveres med lammesaus, passende poteter og sesongens friske grønnsaker

Bortskjemte bondepiker
Epler karamellisert med sukker og kanel, ristet kjeks, vaniljeis tilsmakt
med bourbonvanilje, sitron og kanel, toppet med eplekaramell.

Vintermeny

Norsk hummer « det gode selskap «

Bakt torskerygg
Serveres med ertepurè, sprøtt bacon og trøffelbechamel

Appelsin granitè med curacao

Einebærmarinert reinsdyrfilet
Serveres med kremet viltsaus, passende poteter og sesongens friske
grønnsaker.

Multer 12 y
Multer marinert i 12 years old single malt, ristet kjeks,
vaniljeis tilsmakt med bourbonvanilje og lynghonning, toppet med whiskykaramell.