Kjøttrett

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Selskapsmenyer  /  Kjøttrett

Alle våre kjøttretter serveres med sesongenes friske grønnsaker og passende poteter

Marinert rypebryst

Rosasteikt rypebryst serveres med kraftig rypesaus

Rødvinsmarinert hjortefilet

Norsk ytrefilet av hjort serveres med rødvinsaus

Einebærmarinert reinsdyrfilet

Indrefile av norsk reinsdyr. Serveres med viltsaus, soppstuing og rørte tyttebær

Reinsdyrsteik

Lårsteik av reinsdyr serveres med kremet viltsaus og rørte tyttebær

Rødvinsmarinert indrefilet av okse

Norsk indrefilet av spesielt utvalgt og spesialforet storfe. Serveres med rødvinssaus og selleripurè

Kryddermarinert entrècôtekam

Økologisk entrècotekam serveres med kremet peppersaus

Rødvinsbraisert kalveculotte

Serveres med rødvinssaus og sesongens friske grønnsaker

Kalvesteik

Portvinsmarinert lårsteik av gourmetkalv serveres med kremet portvinssaus

Lamme carè

Lamme Carè av norsk gourmet lam serveres med kraftig lammesaus og selleripurè

Lammeskanke ” Det Gode Selskap ”
Urtemarinert lammesadel

Urtemarinert sadel av strilalam serveres med urtesaus

Lammesteik

Marinert lårsteik av gourmet lam serveres med kremet lammesaus

Estragon kylling

Hå kyllingfilet fra Jæren med kremet estragonsaus

Sennep og rosmarinmarinert svinefilet

Marinert indrefilet av edelgris serveres med kremet sennepsaus