Forrett

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Selskapsmenyer  /  Forrett

Mange av forrettene kan også brukes som rett nummer 2 i en 4- eller 5- rettes meny.

Laks gravet med Bergens Aquavit

Serveres med dillstuede poteter

Hummersuppe

Serveres med hummerkjøtt og butterdeighatter

Foie Gras med sur-søt frukt
Foie Gras med fiken
Hvitløk & chilimarinert kyllingbryst

Anrettes på frisk salat med hvitløksdressing

Elgpølse med blåbær

Gårdsprodusert elgpølse med blåbær, naturtørket i Valdresfjella, anrettes med ruccula og marinet fetaost

Asparges med parmaskinke og parmesan
Ørrettartar med avocado og mangosalsa
Frisk skalldyrscocktail

Kamskjell, Reker og kongekrabbe

Mango krabbe
Marinert sjøkreps

Serveres med portvinssaus, blomkålpure og harricot verts bakt i parmaskinke

Norsk Hummer

Etter kokkens hemmelige oppskrift

Ovnsbakt hummer med chilismør, Canadisk
Provencegratinert hummer, Canadisk
Bakt kamskjell med parmaskinke

Serveres med  ertepurè 

Sjøtunge Provencale
Ishavsrøye med limesmørsaus

NM GULL 1997

Havspyd

Scampi, kamskjell og kveite på spyd, serveres med kremet sursøt saus

Soya & lime marinert laksespyd

Anrettes på frisk salat med urterømme 

Røkelaks- ostekrem med grisini
Marinert scampi på spyd

Scampi marinert i egen krydderblanding, anrettes på frisk salat med urterømme

Rekesuppe med syrlig eple
Kremet skogssoppsuppe
Kremet asparges suppe