Fiskerett

Det Gode Selskap  /  Catering  /  Selskapsmenyer  /  Fiskerett

Flere av våre fiskeretter kan også benyttes som forrett i sammensatte og større menyer. Våre fiskeretter serveres med sesongens friske grønnsaker.

Steikt seifilet

Serveres med mandelpotetpurè og soyasjy

Bakt hysefilet

Serveres med urtekrem , ertermos og ristede gresskarkjerner

Urtegratinert flyndre med sommerkål
Kveite Provence
Innbakt breiflabb

Serveres med estragonsmørsaus eller limesmørsaus

Tre Konger med safransaus / NMGULL 1997

Laks, breiflabb og kveite servert med kremet safransaus

Prinsefisk

Bergensk spesialitet. Torskefilet med hvitvinsaus og asparges

Marinert ovnsbakt ishavsrøye

Serveres med limesmørsaus

Urtesteikt fjellørret

Serveres med urtesmørsaus og, mandelpotetpure